Om

Välkommen till Ljus & doft!

Här hittar du härliga ljus som är vänliga för dig och miljön. Doftljusen är tillverkade av miljövänlig sojavax, som är en förnybar produkt, och vekarna är tillverkade av 100 % oblekt, naturell blomull.

Massageljusen består av kosmetisk soja, hampfröolja, kokosolja, sheasmör, bivax, solrosolja, sötmandelolja, vitamin E vilket ger en härligt mjukgörande formula som snabbt går in i huden.

Dofterna i både massageljusen och doftljusen kommer från hudsäker eterisk olja eller aromolja, beroende på vilken doft det gäller. 

Doftsmycken

För något år sedan korsades våra vägar med Ingrid Kutschbach som under varumärket Ingrid K tillverkar naturlig hud- och kroppsvård. Ingrid Kutschbach har gedigen erfarenhet och kunskap inom aromaterapin och när nya produkter skulle tas fram var det självklart att inleda ett samarbete med företaget. 

Vi är väldigt stolta och glada över detta samarbete, och vill du veta mer om Ingrid K klickar du här!

Vi har i nuläget tre välgörande oljor från Ingrid K i vårt sortiment; Glad, Frisk och Anti-stress, saknar du något är vi väldigt glada för att du kontaktar oss!

Bilder

Produktbilder kan ju vara lite trixigt minst sagt, långt ifrån vår starka sida. Därför är vi väldigt glada för hjälpen vi fått av Cecilia Tunared som driver BestKids.se och sköter all fotografering till det egna varumärket själv. Kika gärna in på BestKids.se – jättefina leksaker till de allra minsta med fokus på hållbarhet och kvalitet.